OBAVIJEST, POZIV I ZAMJENA PROIZVODA

RECARO TIAN (CORE / ELITE) DJEČJA  AVTOSJEDALICA

RECARO je najavio preventivni poziv dječje autosjedalice RECARO TIAN (Core i Elite), koje su bile u prodaji od kolovoza 2020 do listopada 2020 godine.

Objavljuje se dobrovoljni opoziv zbog mogućih smetnji između sustava sigurnosnih pojaseva i unutarnjih dijelova dječje autosjedalice, s mogućim poteškoćama u podešavanju sigurnosnog pojasa, u određenim slučajevima kada povlačenje samo jednog ramenog pojasa može dovesti do gubitka stabilnosti sigurnosnog pojasa tijekom podešavanja zateznog sigurnosnog pojasa.

Koji su proizvodi uključeni u zamjenski sustav lako se prepoznaje prema (A) vrsti dozvole i (B) serijskom broju na narančastoj homologacijskoj oznaci na dnu autosjedalice.

U program dobrovoljne zamjene uključeni su:

Proizvodi koji imaju dodatnu naljepnicu, koja je nalepljena kod narančaste naljepnice i pokazuje datum proizvodnje od 27.10.2020. (dan / mjesec / godina) NISU uključeni u program zamjene, pogledajte i provjerite oba primjera : bez dodatne naljepnice i s dodatnom naljepnicom s datumom pregleda pored narančaste naljepnice):

RECARO se uvijek zalaže za osiguranje sigurnosti i najviših standarda kvalitete, zbog toga ljubazno moli korisnike dotičnih dječjih autosjedalica da prestanu koristiti autosjedalicu i kontaktirajući što prije moguće prodavača kod kojeg su sjedalicu kupili, da se njihova autosjedalica besplatno zamijeni.

U RECARO Official partner Hrvatska smo zamijenili sve autosjedalice u studenom 2020. Sve naše autosjedalice RECARO TIAN (Core i Elite), isporučene od prosinca 2020 godine sadrže dodatnu naljepnicu s datumom pregleda od strane proizvođača.

Ako trebate pomoć, možete nas kontaktirati na:
www.recaro-kids.hr
E-adresa: info@recaro-kids.hr
Telefon: +386 70 621 777